ABC YOGA

Lett
Klassisk yogaform der vi holder stillingene gjennom flere pust. Vi jobber oss fra stående og sittende til liggende stillinger. Klassen avsluttes alltid med pusteteknikker og avslapning.

GodMorgen Yoga

Lett
Morgenyoga aktiverer ryggraden og leddene dine slik at du føler deg bra hele dagen. Lader kroppen med energien du trenger resten av dagen. Statisk yoga.

YIN

Lett
I Yin Yoga holder vi 6-12 stillinger i løpet av timen fra 2-4 minutter hver. Statisk, avslappende, arbeider med 50-70% av fleksibiliteten for å kunne jobbe med bindevevet(fascia). Hver time fokuserer på et tema: skulderåpnere, hofteåpnere, korsryggen osv

AROMA YIN

Lett
Aroma Yin Yoga - Vi bruker eteriske oljer for en bedre yogapraksis og helse, forvent å slappe av og å motta massasje. Denne klassen er rettet mot total avslapning av kropp og sjel.

GENTLE FLOW

MODERAT
Dynamisk klasse uten armhevinger (chaturanga), flyt med sikte på å åpne og å tøye kroppen. Dette er en skikkelig feelgood-klasse!

CORE FLOW

Middels
Dynamisk klasse laget for å styrke kjernemuskulaturen, så vær forberedt på planken, å utfordre balansen, å gjøre litt "magearbeid" og litt moro med armbalanser og oppned-stillinger. En time for de som er kjent med de vanligste yogaposisjonene.

VINYASA II

MIDDEL
Denne timen er for de som er kjent med dynamisk yoga og har trent yoga i minimum 6 måneder. Svett og morsom klasse.

FRIDAY FLOW

Åpen Nivå
Det er freeedag! Nå starter helgen, så vi feirer med en flow-time tilpasset gruppen ... fin moro, men forvent noen utfordringer!

PT YOGA

DET ER EN GUNSTIG INVESTERING I DIN PRAKSIS Å FÅ EN FORSIKRING OM AT DU UTFØRER ØVELSENE RETT, OG AT DU FÅR EN FORSTÅELSE FOR HVORDAN EVENTUELLE MODIFIKASJONER KAN TILPASSES DIN KROPP OG NIVÅ.

HOLDNINGSANALYSE

PAKKE
STARTTIMEN PÅ 90-180 MINUTTER MED PERSONLIG HOLDNINGSANALYSE INNEHOLDER STILLINGSANALYSE, BILDER, FUNKSJONSTESTER. DOROTA TILBYR EN INNLEDENDE LISTE MED KORRIGERENDE STILLINGER TILPASSET DIN KROPP OG LIVSSTIL. OPPFØLGINGSTIMER 3x30 MINUTTER: PERSONLIG OPPFØLGING AV HOLDNINGSANALYSEN ETTER KORREKSJONSARBEID FOR Å EVALUERE DIN UTVIKLING OG REVIDERE LISTEN MED KORREKSJONSSTILLINGER.
Norsk bokmål