DOROTA

Dorota oppdaget yoga da hun trengte en motgift mot et stressende liv. Yoga lærte henne å senke tempoet, stresse mindre, slappe av, men også å gjenkjenne hva som er viktig og hvordan skifte fokus på innsiden. Slik startet livsreisen hennes, og i dag kan hun dele sin erfaring med andre. Dorota startet sin undervisningskarriere allerede som 16-åring. Hun har profesjonell treningsinstruktør Diploma (200H) så vel som Step Instructor Course, Healthy Spine Course, Spinning Course, Power Stretching Course og Pilates Matwork I. Hun er sertifisert Medi Yoga instruktør for barn. Dorota har også fullført Mindfulness Course.

Hun er sertifisert Vinyasa Yogalærer og spesialiserer seg på stillingsjustering i yoga, noe som betyr at hun er godt rustet til å jobbe med mennesker med ryggradsproblemer som lordose(svai rygg), kyfose( krumning bakover av ryggraden), runde skuldre og flat rygg. Hun legger merke til detaljer og hun ser kunden, slik at alle kan få det beste ut av sin yoga-praksis. Hun mener at yoga bør tilpasses begrensninger i kroppen, slik at vi kan jobbe trygt uten skader eller smerte.

ROALD

Roald er med-grunnlegger og eier av Studio Yoga. Første gang Roald prøvde yoga var det bortimot ufrivillig. Oppfostret med fotball trodde han yoga var utelukkende for hippier. Den første timen han var på endret dette synet fullstendig, og han ble hektet.

En dag bestemte han seg for å ta saken i egne hender og kunngjorde for sin kone at han ville ta del i drømmen hennes om å åpne Studio Yoga, slik at hun kan undervise og han kan delta på timer og også bidra selv.
Norsk bokmål